A gnocchi könnyen elkészíthető? Finom?
Barátommal évfordulónk lesz, úgy döntöttem nem veszek semmit, mert már majdnem minden ajándékot "ellőttünk", felesleges lenne a sokadik képkeret vagy album.
Nagyon szereti a spagettimet, de igazából már kicsit unalmas, így valami arra hajazó olasz kaját akarok csinálni.
Először neten találtam olyat, hogy Penne All Arrabbiata pirított csirkével, de a Pennyben láttam, hogy árulnak gnocchi-t, így arra gondoltam, hogy penne tészta helyett azzal csinálnám.
Mit gondoltok, ez ehető? :D Nem vagyok otthon az olasz kajákban, így ezért vetemedtem ide. :D Csak gondoltam, kéne valami újdonság.
Egyébként még előtte lesz őszibarack krémleves, desszertnek almás-mákos muffin.
A kész gnocchi nem zacskós étel, de semmi gond, ha ostoba vagy, mint írod.
Részemről befejeztem ;)
11
Oh ...megkérdezhetném, hogy minden ünnepen magad főzöl-e a pasidnak és ő hányszor neked, de nem teszem.
Azt is megkérdezhetném, hogy ettől érzed-e értékesnek magadat, de nem teszem.
Azt is megkérdezhetném, mi a különbség a zacskós étel és a kész gnocchi között, nem teszem.
Semmi baj. Kívülállóként nem lehet véleményed az intelligenciáról, bárhogy is próbálsz beszólni ...
15
Ne tedd ennyire nevetségessé magad.
"Részemről befejeztem ;)"
A többi írásod is nyilván pont ennyire hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!