A gnocchi könnyen elkészíthető? Finom?
Barátommal évfordulónk lesz, úgy döntöttem nem veszek semmit, mert már majdnem minden ajándékot "ellőttünk", felesleges lenne a sokadik képkeret vagy album.
Nagyon szereti a spagettimet, de igazából már kicsit unalmas, így valami arra hajazó olasz kaját akarok csinálni.
Először neten találtam olyat, hogy Penne All Arrabbiata pirított csirkével, de a Pennyben láttam, hogy árulnak gnocchi-t, így arra gondoltam, hogy penne tészta helyett azzal csinálnám.
Mit gondoltok, ez ehető? :D Nem vagyok otthon az olasz kajákban, így ezért vetemedtem ide. :D Csak gondoltam, kéne valami újdonság.
Egyébként még előtte lesz őszibarack krémleves, desszertnek almás-mákos muffin.
A bolti valamivel tömörebb, a házi az “légiesebb”, amennyire egy krumplis tészta könnyed tud lenni. :)
Teljesen jó egyébként a bolti, mi zöldborsós tejszínes mártással szoktuk enni, általában füstölt karajcsíkokat szoktam kiáztatni, lepirítani és összeforrázni a tejszínes mártással. Ha még nem csináltál gnocchit, ne akarj főpróba nélkül belevágni, mert (számomra) elég trükkös az elkészítése, pedig gyakorlott vagyok a konyhában. Főzés után csepegtesd le és pirítsd meg vajon, mielőtt rákerül a szósz, mert rengeteget dob rajta!
Ha már könnyen elkészíthető… ezzel kezded, majd boltival fojtatod.
Szerintem az lenne az igazi, ha teljesen magad készítenéd el. Finomabb is, meg hát az milyen ünnepi étel, amit szinte készen veszel?
Itt találsz recepteket:
7
Miért ne lehetne ünnepi étel az, amit megvesz?
Ez ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!