Milyen magyar desszertet ajánlotok, ami nem túl nehéz pörkölt után?
Utolsó, milánói típusú a fűszerezése. Attól még lehet hungarikum, hogy a világ szalámi típusai között a milánói típusba tartozik.
Nyugalom.
#21-22
Figyelmedbe ajánlom, hogy te kötöttél bele a hozzászólásomba én csak rendjére megválaszollak.
Nem tűnt fel?
Persze, hogy nem, mert notórius vitatkozó vagy, már erről vagy itt ismert.
Vitatkozni egyedül nem lehet, tehát magadat nyugtasd, én nem vagyok ideges és mivel én nem iszom, te szedj egy kis magnéziumot vagy igyál valamit, rád fér!
És ezzel én befejeztem.
23
Ismert? Mondd, te magadnál vagy?
Nyilván ismersz, tudod ki vagyok, sőt, én vagyok az egyetlen 68%-os ember a portálon.
Krisztus az égben, micsoda emberek vannak ...
Én simán letolnék utána egy jó kocka varga bélest vagy egy túrós rétest.
De én nem vagyok olasz. :D
Rákóczi túrós.
Meggyes, mákos, almás, túrós rétes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!