Igazi magyar pörkölt mellé milyen előétel és desszert?
Figyelt kérdés
A kérdés tehát adott, milyen előétel és desszert passzol, ami magyaros?
Külföldön vagyok és pát itteni emberkének főznék...
2014. dec. 21. 10:10
1/7 anonim válasza:
Elötte húsleves, utána esetleg Gundel-palacsinta vagy somlói galuska.
Elöételként ami magyaros (lenne) az a Hortobágyi palacsinta, de mivel a tölteléke pörköltböl van, ezért nem illik ez utóbbihoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Levesben gondolkodom en is... de meg varok par otletet. Minden esetre koszi ;)
2014. dec. 21. 11:32
3/7 zolidobos válasza:
Előételt nekem a pörkölt nem kíván.
Levesben gondolkodva, én egy igazi "magyarosch" menüben tyúkhúslevest, tejfölös krumplilevest, zöldbablevest, esetleg erőlevest csészében adnék.
4/7 anonim válasza:
A pörkölt elé bőven elég egy csészés májgombócos erőleves (vagy tojásos ) és, ha még tud enni a társaság, desszertnek
a somlói galuska, vagy jó jéghideg madártej passzolna.(tudom, hogy madártej máshol is van, de azért finom )
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, zoldbableves lesz es majd desszertnek somloi :)
2014. dec. 21. 18:43
6/7 anonim válasza:
Ugye marhapörkölt lesz nokedlival. Mert csak marhapörköltből finom igazán, és csak galuskával, esetleg tarhonyával, de rizzsel nem! Előtt előétel helyett én húslevest iadnék, vagyn csirkeaprólékz levest, vagy őlibanyakat belef
7/7 anonim válasza:
Meghülyült a gépem, nem tudtam befejezni a szöveget. Szóval húslevest csinálj, de finomat, ha nem tudsz, akkor ne adjál nekik azt. Utána meg valamilyen palacsintát, baracklekvárosat, diósat,túrósat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!