Húsvéti menülap?
Vizsgára kell Húsvéti menülapot készítenem de fogalmam sincs az italokról .
Az ételekhez kell 1-1 ital
Előétel: Lazacos, kérmsajtos töltött tojás
Leves: Hideg cékla leves kefirrel
Főétel: Bárányborda ribizliszósszal és zöldséges tarhonyával
desszert: almás muffin
fekete kávé
kezdésnek az ételek előtt egy törley pezsgőt irtam jelenleg.
per pillanta így állok:
Előétel: Lazacos, kérmsajtos töltött tojás -> Gyöngyöstarjáni királyleányka (száraz)
Leves: Hideg cékla leves kefirrel -> semmi
Főétel: Bárányborda ribizliszósszal és zöldséges tarhonyával -> Csongrádi Kékfrankos Rosé (száraz rozébor)
desszert: almás muffin -> Tokaji Sárgamuskotály (édes fehérbor)
fekete kávé > Szentkirály ásványvíz
A bárányhoz semmiképp nem rosét adnék. Az elbír karakteres vörösbort - Pinot noir, Syrah, Cabernet franc...
És a muffin, mint ötlet, borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!