Mi volt a húsvéti ebéd nálatok?
elöétel: sajttál, paradicsomsaláta, fött tojás, spárga, bambusz, tonhalsaláta
föétel: sült bárány hagymás, borsos szosszal, sajt fondüvel, baconos zöldbabsalátával
desszertnek: napoleon torta, málnahab
Én nem ettem semmiből sem, mert fogyókúrázok, de ezek voltak és lesznek holnap is.
Hús leves, darált húsos-medvehagymás töltelékkel töltött pulykanyak, hagymás karajszeletek sütve, egy nagy gáztepsi alján krumpli hasábok, rajta egy kg mexikói köret, bacon szalonna szeletek, ezek megfűszerezve, majd csirkemell szeletek a tepsi szélén, középen 6 db csirkecomb majoranna, bazsalikom, az egészen hagyma szeletek és füstölt sajttal megszórva-ezek összesütve-hmm mit ne mondjak, korog a hasam, fekete csillagokat látok már, de nem baj kitartó vagyok pár nap és összeszűkül a gyomrom, addig meg marad a kávé aszalt szilva kombináció:)
Volt még hagymás krumpli, rizs, savanyúság-uborka, gyöngyhagyma, csalamádé
sütik-leveles tésztából sajtos, sós, köménymagos, szezámmagos rudak, háromszög alakú sütik, bejgli-diós-meggyes-mákos-áfonyás. mézes-krémes, csokis keksz az egyik keksz megkenve meggylekvárral, a másik csokival ezek így összeragasztva, a tetején csokimáz és kókuszreszelékkel megszórva, keksztekercs, diós habos, narancsos kuglóg, kókusz csiga, pogácsa
Desszertet kihagytam:
kávétorta,sport csoki(sütemény),sajtos,sós rudak, pogácsák
Sajttekercs, tyúkhúsleves, kijevi csirkemell, párolt rizs és sült burgonya, franciasaláta és majonézes kukorica.
Sütik: pávaszem, kókuszkocka, profiterol, isler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!