Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi volt a húsvéti ebéd nálatok?

Mi volt a húsvéti ebéd nálatok?

Figyelt kérdés
Nálunk húsleves,töltött káposzta,főtt krumpli,rántott hús,töltött hús,főtt hús,sült hús és saláták(francia,gomba,kukorica)

2014. ápr. 20. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Húsleves, rakottkrumpli.
2014. ápr. 20. 22:28
 2/10 anonim válasza:
16%
Ah semmibol nem ettem de kokuszkocka,fasirt,sonka,rantott hus es meg van valami csak nem neztem meg mi... En utalom ezeket a kajakat...gumicukrot eszek minden nap tobb csomaggal.
2014. ápr. 20. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

elöétel: sajttál, paradicsomsaláta, fött tojás, spárga, bambusz, tonhalsaláta

föétel: sült bárány hagymás, borsos szosszal, sajt fondüvel, baconos zöldbabsalátával

desszertnek: napoleon torta, málnahab

2014. ápr. 20. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ettem semmiből sem, mert fogyókúrázok, de ezek voltak és lesznek holnap is.

Hús leves, darált húsos-medvehagymás töltelékkel töltött pulykanyak, hagymás karajszeletek sütve, egy nagy gáztepsi alján krumpli hasábok, rajta egy kg mexikói köret, bacon szalonna szeletek, ezek megfűszerezve, majd csirkemell szeletek a tepsi szélén, középen 6 db csirkecomb majoranna, bazsalikom, az egészen hagyma szeletek és füstölt sajttal megszórva-ezek összesütve-hmm mit ne mondjak, korog a hasam, fekete csillagokat látok már, de nem baj kitartó vagyok pár nap és összeszűkül a gyomrom, addig meg marad a kávé aszalt szilva kombináció:)

Volt még hagymás krumpli, rizs, savanyúság-uborka, gyöngyhagyma, csalamádé

sütik-leveles tésztából sajtos, sós, köménymagos, szezámmagos rudak, háromszög alakú sütik, bejgli-diós-meggyes-mákos-áfonyás. mézes-krémes, csokis keksz az egyik keksz megkenve meggylekvárral, a másik csokival ezek így összeragasztva, a tetején csokimáz és kókuszreszelékkel megszórva, keksztekercs, diós habos, narancsos kuglóg, kókusz csiga, pogácsa

2014. ápr. 20. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok vallásos, így böjtöt sem tartottam, így a húsvétot sem fújom fel. Pulykafasírt volt az ebéd sült krumplival, savanyúsággal.
2014. ápr. 21. 06:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fácánból húsleves, vadnyúlból vadas zsemlegombóccal.Gyümölcstorta.
2014. ápr. 21. 06:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Marha hus leves velős csonttal, cérnametélt, májgaluska. Borju paprikás, nokedli, fejes, és uborka saláta. Rántott szüzpecsenye majonézes kukoricával. Mákos, és diós patkó. Ja és volt előétel, tatár husi.
2014. ápr. 21. 08:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Desszertet kihagytam:

kávétorta,sport csoki(sütemény),sajtos,sós rudak, pogácsák

2014. ápr. 21. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajttekercs, tyúkhúsleves, kijevi csirkemell, párolt rizs és sült burgonya, franciasaláta és majonézes kukorica.

Sütik: pávaszem, kókuszkocka, profiterol, isler.

2014. ápr. 21. 11:35
 10/10 anonim válasza:
húsleves vagy gyümölcs leves, csirkemellböl gordon blue, kalács amit kaptam a templomba sonka és keksztekercsses sütemény.
2014. ápr. 21. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!