Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kezdő háziasszonyként mi...

Kezdő háziasszonyként mi okozta a legtöbb nehézséget? Emlékszel még?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem a habarás. Anyukám mindig úgy mutatta, hogy leveszem a tűzről a "levet", és lassan elkezdem belecsorgatni, közben folyamatosan keverem. Na ezt én mind a mai napig nem tudom megcsinálni, úgyhogy amikor olvastam a "hőkiegyenlítődés elvét", akkor úgy csináltam, és azóta is mindig sikerül :)


(Hőkiegyenlítődés elve: az ételből egy kicsit merjünk a habarásba és keverjük el benne, így a habarás átveszi az étel hőmérsékletét és könnyebben elkerülhetjük a csomósodást)

2010. júl. 24. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez jó tipp, köszi!!!!!!!
2010. júl. 24. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A rántás elkészítése, a húsok jól átsütése. Sokszor leégettem meg túlfűszereztem a kaját régebben :D
2010. júl. 24. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!