Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akiknek gondot, nehézséget okoz a pártalálás? Miért?
Nekem 23évesen lett az első barátnőm.
Ok: Visszahúzódóbb, félénkebb típus voltam/vagyok. Sajnos
nem szoktam udvarolni, kezdeményezni (nem merek), csak szerelemből-vonzalommal alakítanék ki kapcsolatot, de nem vagyok az a "mindenkibe lángolós" típus...
28N
Hajjaj, nalam a jo oreg peniszmeret a ludas (legalabbis eddig arra fogtam). Bebeszeltem magamnak, hogy annyira nevetseges a meretem, hogy igy meg csak jogom sincs csajozni, igy az evek alatt elkerultem es visszautasitottam meg azokat a lanyokat is, akik konkretan szerelmet vallottak nekem...
Aztan ugy hozzaszoktam, hogy egyedul vagyok es hogy nem igazan foglalkozok erzelmekkel, hogy ez lett szamomra a termeszetes allapot! Ugyhogy magamtol nem is keresnek baratnot, viszont ha legkozelebb veletlenul megtetszenek megint egy lanynak, azt mar nem akarom ugy elszurni, mint eddig...
25/F
ááá hogy lennének itt ilyen emberek :)
nekem a külsőn kívül számít a belbecs is. na meg a szép arcú, szemű, hajú lányok tetszenek. a gyakorlatban pedig úgy néz ki, hogy a csinos-kedves-értelmes lányoknak "kevés" vagyok. csak azért nem jövök össze senkivel, hogy legyen valakim, annak nem látom értelmét. nagyon ritkán találkozom olyan lánnyal aki kívül-belül tetszik, akkor pedig leráznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!