Ha a szűz lánynak nem okoz nehézséget a tampon felhelyezése akkor?
Figyelt kérdés
az arra utal hogy az átlagnál tágabb? vagy a tampon oylan kicsi és vékony,hogy szinte semelyik szűz lány sem érzi?2010. febr. 18. 21:27
1/10 anonim válasza:
Hát embere válogatja. Nekem szűzen is ment a tampon felhelyezése (mini). Nem voltam az átlagnál tágabb, csak egyszerűen felment :)
2/10 anonim válasza:
nem, az arra utal hogy van rajta egy ujjnyi vastagságú lyuk amekkora mindenkin kell hogy legyen ugyanis azon keresztül távozik a menstruációs vér meglepetésszerűen...
3/10 anonim válasza:
Vagy mondjuk azért,mert a szűzhártya is rugalmas dolog és a tampon meg egy férfi pénisze nem összehasonlítható vastagságú ( legalábbis jobb esetben :) )
4/10 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem volt gondom a tamponnal és mégis mikor elvesztettem fájt és vérzett is és szerintem egyáltalán nem voltam "tágabb". szóval sztem nincs összefüggésben..
5/10 anonim válasza:
a tampon van olyan vékony h gond nélkül fel lehessen helyezni szűz lányoknál is. :) ez nem jelenti h az átlagnál tágabb, de az első kellemetlen is lehet.
6/10 anonim válasza:
Én még szűz vagyok és mini tampont használok és kényelmes meg minden...
7/10 anonim válasza:
Hát a tampont úgy csinálják meg, hogy akárki használni tudja, szóval csak nem okoz nehézséget:D
8/10 anonim válasza:
Nincs összefüggés.
Amúgy meg vannak olyan tamponok amik simán felmennek, meg olyan fajta is ami nem.
Szóval még így sem lehet általánosítani.
9/10 anonim válasza:
nemtom, én szűz vagyok, és nekem a mini tampon se megy be, sőt még egyetlen ujjamat se bírom bedugni mert úgy fáj meg feszít h úgyérzem megőrülök....:S abba h 1 pénisz h menne be bele se merek gondolni :D
10/10 anonim válasza:
Figy...sztem előbb olvasd el mégegyszer a kérdésedet..és rájössz, h értelmetlen. Tanulj meg beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!