Nyárson sült étel elkészítéséhez a csirkemellen kívül milyen más húst ajánlotok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 18:38
1/6 anonim válasza:
Nyárson pont a csirkehús az utolsó.
Minden fajta jó hozzá, disznó, marha, sőt birka hús is jó, és közé füstölt szalonnát.
2/6 anonim válasza:
Minden hús jó a nyárson, kivéve a csirkemellet.
Mustáros tarja a kedvencem (mustár, olaj, so, bors), de tényleg minden finom. Csirkemell is csak az a baj, hogy száraz.
4/6 anonim válasza:
A csirkemellen kívül bármit, csak előtte a hús fajtájától függően jó lenne bepácolni.
5/6 anonim válasza:
Csirkecomb filé, tarja, karaj de ez is könnyen kiszárad
Baconbe tekert kukorica vagy csirkemáj
Szalonna, debreceni kolbász, lecsókolbász, lángolt kolbász
6/6 anonim válasza:
Pulyka: mell vagy felsőcomb filé.
Sertés: lapocka, comb, vagy szűzpecsenye.
Marha : lapos hátszín, vagy bélszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!