Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyárson sült étel elkészítéséh...

Nyárson sült étel elkészítéséhez a csirkemellen kívül milyen más húst ajánlotok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Nyárson pont a csirkehús az utolsó.

Minden fajta jó hozzá, disznó, marha, sőt birka hús is jó, és közé füstölt szalonnát.

2018. aug. 5. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Minden hús jó a nyárson, kivéve a csirkemellet.


Mustáros tarja a kedvencem (mustár, olaj, so, bors), de tényleg minden finom. Csirkemell is csak az a baj, hogy száraz.

2018. aug. 5. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozom az előttem szólókhoz
2018. aug. 5. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
A csirkemellen kívül bármit, csak előtte a hús fajtájától függően jó lenne bepácolni.
2018. aug. 5. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Csirkecomb filé, tarja, karaj de ez is könnyen kiszárad

Baconbe tekert kukorica vagy csirkemáj

Szalonna, debreceni kolbász, lecsókolbász, lángolt kolbász

2018. aug. 5. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Pulyka: mell vagy felsőcomb filé.


Sertés: lapocka, comb, vagy szűzpecsenye.


Marha : lapos hátszín, vagy bélszín.

2018. aug. 6. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!