Gyöngytyúkból milyen fínom ételeket lehet készíteni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 22:07
1/5 anonim válasza:
Mi huslevest es sultet szoktunk.
Holnap pont leves lesz... :-)
2/5 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a normál csirkét-tyúkot, attól még baromfi, hogy kisebb méretű, és ezért más a neve.
Ha egészben megfőzted a levesben, könnyű megtölteni is, mint pl. a galambot, de egészben sütni is könnyebb, hamarabb készen van.
4/5 anonim válasza:
Eddig egyszer volt hozzá szerencsém, egészben levest főztem belőle. Nagyon jó ízű lett, a főtthús elfogyott a zöldségekkel együtt.
5/5 anonim válasza:
Isteni finom húsleves van belőle. A húsa viszont elég kemény, száraz de én speciel jobban szeretem mint a fácánhúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!