Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gyöngytyúkból milyen ételeket...

Gyöngytyúkból milyen ételeket lehet készíteni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
isteni finom leves :D
2013. febr. 2. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindent, amit fácánból is szoktak. Elég rágós husikája van, ha levest készítesz, utána a főtt húst érdemes ledarálni és fasírtot készíteni belőle.
2013. febr. 2. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Leves, pörkölt, sült.

Persze számítani kell arra, hogy szívósabb, inasabb a húsa mint egyéb baronfié, ezért hosszabb a főzési, sütési ideje.

Sütni inkább szalonnával beborítva, hasonlóan mint pl. a birkacombot egyben, akkor nem marad száraz, rágós a húsa.

2013. febr. 2. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!