Mit lehet készíteni 100 g mozzarellából? :D
Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 16:33
1/9 anonim válasza:
Két 50 grammos mozarellát (matematikailag).
2/9 anonim válasza:
ha van paradicsom, akkor belezd ki, tedd bele a mozzarellát és olaszosan fűszerezd meg. Sütőben pedig süsd/grillezd meg.
3/9 anonim válasza:
Pl hidegtál, felszeleteled a mozarellát, rá paradicsom, olivabogyó, bazsalikom és piritóssal megeszed, de pizzára is finom és még ezerféle módon elkészíthető:
4/9 A kérdező kommentje:
Xdd hát igen egyes :D de még négy huszonötöset is tudok:D
2017. ápr. 10. 16:43
5/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)) a paradicsomos tetszik ;)
2017. ápr. 10. 16:44
6/9 anonim válasza:
Én is töltöttparadicsomot szoktam belőle készíteni, ha mini a mozzarella, akkor egy felet teszek a kivájt koktélparadicsomba,, ha nagyobb, akkor kockákra vágom.(előtte szórok bele egy kis sót és bazsalikomot, oregánót) tetejére egy szem olajbogyó, fogpiszkálóval átszúrva.Hidegen nagyon szeretem, de pár percig grillezve is jó.
7/9 anonim válasza:
Aszalt paradicsommal bazsalikommal és a sajttal tölthetsz húst amit kiránthatsz vagy baconbe csomagolod húst és sütőben megsütőd.
8/9 anonim válasza:
Salátába szoktam tenni. Mindenféle zöld saláták, paradicsom, mozzarella, fűszerek, balzsamecet.
9/9 anonim válasza:
pár szelet bruschetta
mozzarellasali: rukkola, mozzarella, bazsalikom, olajbogyó, koktélparadicsom olívaolaj - isteni :)
padlizsántekercs: vékonyra vágott padlizsánszeletek, bele mozzarella és paradicsom, feltekered és kevés olívaolajon serpenyőben kisütöd vagy sütőben olajjal meglocsolva. Salátával, pirított baguette szeletekkel nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!