Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Normális jelenség gombánál...

Normális jelenség gombánál ez? Lehet valahogy kezelni?

Figyelt kérdés
nem először veszem észre hogy pl. milánóihoz pirítanám a konzerv csiperkét és amint egy kis hő éri rögtön elkezd pattogni, csapkodni a serpenyőből, ez miért van? túl van hevítve a cuccos? vagy mindenképp így viselkedne?
2018. júl. 8. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A nedvesség miatt.
2018. júl. 8. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A viz miatt, ami kisul belole. Zsiradek es viz talalkozasa. Termeszetes, ha hust sutsz is ez van, vagy ha csak a krumplit beleteszed az olajba.
2018. júl. 8. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
55%
Használj friss gombát!
2018. júl. 9. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!