Rántott gombánál a szárát kitöritek vagy csak levágjátok, hogy egy szintben legyen?
Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 14:19
2/8 anonim válasza:
Kitorom, mert ha nem tul fas a szara, akkor abbol gombas rizst szoktam kesziteni.
4/8 anonim válasza:
Gombapörköltnél a szára is marad, azt is felaprítom, ha friss és nem túl fás, rántottnál minden esetben leszedem. Valahogy gusztusosabb nekem. :)
6/8 anonim válasza:
Igen, kitöröm én is, máshoz felhasználom.Van, amikor az üregbe házi májpástétomot töltök, a kicsiket összeragasztom, a nagyobbakba pedig kissé domborúan töltöm, utána panírozom.
8/8 anonim válasza:
Kitöröm.
Amúgy is a tönkjének teljesen más a textúrája, lassabban puhul.
Rántott gombának készítve csak a gomba kalapját használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!