Eritritet (fele-fele arányban) is használtam a sütihez, és mire kihűlt, megkeményedett. Ez normális jelenség?
Figyelt kérdés
Soha nem jártam még így. 2 napja, amit sütöttem csak cukorral, tökéletes lett, a mait 4 adagban sütöttem ki (2 féle süti) és mind ilyen lett :(2016. dec. 25. 12:12
1/4 anonim válasza:
Hát nem az eritrittől keményedett meg, az tuti, én csak azzal sütök
Amúgy mi a recept?
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azt teszel a sütibe cukor helyett?
2016. dec. 27. 22:37
4/4 A kérdező kommentje:
Azóta megint sütöttem hagyományosan, és minden rendben volt.
Talán a hőfok?
2016. dec. 27. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!