Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális vagy elég érdekes jelenség?
Gondolom ad valamennyi érzelmi többletet az, hogy ennyire szorosan együtt vagytok. Szerintem semmi gond nincs vele. Mondjuk alváskor nem mernék ilyet csinálni, mert ha mondjuk álmodban elsülsz, kicsusszansz a partneredből és nem veszitek észre, abból komoly baj lehet.
Kettőtök között oké, de ha szétmentek és új kapcsolatban is igényelni fogjátok ezt, lehet, hogy az új partner az elején nézni fog egy kicsit. :)
Én nem csináltam még ilyet, de ez valami k.urva jó játéknak hangzik.
Miért érdekel, hogy normális-e, ha mindketten élvezitek?
"este meg van hogy úgy alszunk el hogy a páromba hagyom a farkamat" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát ez haláli, de amúgy én is szeretem az ilyesmit, csak benne lenni, élvezni a pillanatot. Megyek alá is teszem, bár már alszik. Vagyis még alszik. Wehehehe :) Köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!