Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez a jelenség mitől van?...

Ez a jelenség mitől van? Hirtelen toleranciaváltozás

Figyelt kérdés
azt tudom hogy aki folyamatosan iszik, egyre több szükségeltetik a berúgáshoz, de a saját esetemet nem értem. egész héten zéró tolerancia van nálam, és a a hétből 2 nap, általában péntek-szombat amikor alkoholizálok, egy estét ölel fel. pénteken ha megiszok egy liter bort és egy sört, már nem merek többet vállalni mert majdnemhogy fejfájósan enyhén másnaposan kelek miatta. következő nap ez már annyit változik hogy egy liter bor és 2 sör után még innék, elememben vagyok. (ekkor sem szoktam többet vállalni általában, de még nem vagyok határomon) na és ha esetleg úgy alakul hogy vasárnap is iszom, ami elvétve fordul elő, akkor ettől a mennyiséget még normálisan meg sem érzek szóval meg sem éri rá pénzt költenem. ez mennyire számít normálisnak, vagy miért viselkedik így a szervezetem? hirtelen toleránssá válik, de ha bejönnek utána a dolgos hétköznapok következő hét végén az alapfelállástól is besokall függetlenül itt most mennyit ettél előtte, mennyire vagy fáradt dolgoktól
2017. okt. 21. 19:23
 1/1 anonim ***** válasza:

öregedsz, hanyatlik a tested. plusz az alkohol sem eshet túl jól szerencsétlen szervezetednek.

ez az egyszerű oka.

2017. okt. 23. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!