Hogy csináljátok a rakott karfiolt? Esetleg mivel lehet megbolondítani?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 14:22
1/3 anonim válasza:
Ételízesítős vízben félpuhára főzöm a rózsáira szedett karfiolt, bepanírozom (a tojásba borsot és fűszersót teszek), olajban kisütöm.
Én mindig csinálok hozzá tartármártást (természetesen házi majonézzel), így nem olyan száraz.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, rántott karfiolt olvastam :D
A rakott karfiolnak a húsát lehet megbolondítani különböző fűszerekkel (majoranna, pici chili), ill. ne sima tejföllel locsold meg a tetejét, hanem a tejfölbe keverj egy tojássárgáját és sok reszelt sajtot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. jún. 18. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!