Vendégeim lesznek, mi legyen ebédre, amit már előző nap el tudok készíteni?
Olyan ételre gondoltam, amivel aznap már semmit nem kell foglalkozni, max kiveszem a hűtőből.
Ezeken kívül: fasírt,majonézes saláták, hússaláta, pörkölt, töltött karaj, tengeri herkentyűk, gomba
töltött káposzta, gulyásleves, székelykáposzta, marhapörkölt (na jó ehhez nokedlit vagy tésztát kell főzni frissen)
+ valami süti zserbó, mézes zserbó, zabpelyhes keksz, gyümölcstorta
levesnek gyümölcsleves az mindenkinek jól fog esni ebben a melegben,
másodiknak meg valami rakott karfiol/zöldbab az felmelegítve is finom
esetleg lasagne
Itt is találhatsz ötleteket, ha meg nem akarsz főzni, akkor rendelj kaját valamelyik étteremből:
Levelek.
Én egyébként gyakran csinálok olyta, hogy egytálételt bekészítek jénaiba (pl rakott krumplit), éjjelre bevágom a hűtőbe, és amikor itt vannak a vendégek, akkor sütöm készre fél óra alatt. Sőt, még levest is főztem már úgy, hogy este mindent beletettem a kuktába, a kuktát a hűtőbe, másnap reggel a férjem csak feltette a gázra, és mire én is felkeltem a gyerekkel, addigra kész volt a leves. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!