Leves receptet kerhetnek?
Figyelt kérdés
Sajtos pogacsa melle szeretnek finom levest fozni. Tartalmasra gondoltam, ami utan eleg a pogi. Kaszaslevest, Paloclevest es Gulyaslevest ne mondjatok :)2018. jún. 21. 16:56
1/11 anonim válasza:
zellerkrémleves, és borsóleves a kedvencem sok nokedlival
2/11 anonim válasza:
Ha különlegesre vágysz:
sajtburgerleves
indiai csirkeleves
ha hagyományosra
tárkonyos csirkeragu leves csipetkével
nyírségi gombócleves
3/11 anonim válasza:
Én zöldséglevest főznék, pont azért, mert a pogácsa tartalmas, nem kell elé komoly... De ha neked tartalmasabb kell, bármilyen húsleves, amit illőnek tartasz. Tészta nélkül, mert ugye, pogácsa van utána, bár tuti van, akit ez sem érdekel.
De nyers gyümölcslevessel is szívesen ennék egy tepsi pogácsát, az is egész jó ebédnek tűnik egy nem kis ebédet fogyasztó családban is :)
A tartalmas nehéz, mert arról nekem tésztásak ugranak be :( De a húsleves mindig roppantul laktatott s van, akinek kell is hús az ebédbe, ezért ugrott be az.
4/11 A kérdező kommentje:
Bogracsozas lesz :)
2018. jún. 21. 17:42
6/11 anonim válasza:
Gombaleves is jó hozzá, vagy egy betyárleves.
10/11 A kérdező kommentje:
Halaszle lesz :)
2018. jún. 22. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!