Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szoktak ecetet tenni a...

Miért szoktak ecetet tenni a gyúrt tésztába?

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Nem hallottam még olyanról, hogy tennének bele ecetet.

Pontosan melyik tészta ez?

2008. okt. 31. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Mert könnyebben nyújtható.


Maszatka

2008. nov. 1. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Finomabb lesz tőle a tészta

Ha azt szeretnénk, hogy a tésztánk könnyű legyen és ne ragadjon össze, ne olajat öntsünk a főzővizébe, hanem ecetet. Segít kioldani belőle a felesleges keményítőt. Ez a módszer nem csak tésztánál, hanem rizsnél is beválik.

2020. ápr. 4. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!