Miért szoktak ecetet tenni a gyúrt tésztába?
Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 10:13
1/3 anonim válasza:
Nem hallottam még olyanról, hogy tennének bele ecetet.
Pontosan melyik tészta ez?
2/3 anonim válasza:
Mert könnyebben nyújtható.
Maszatka
3/3 anonim válasza:
Finomabb lesz tőle a tészta
Ha azt szeretnénk, hogy a tésztánk könnyű legyen és ne ragadjon össze, ne olajat öntsünk a főzővizébe, hanem ecetet. Segít kioldani belőle a felesleges keményítőt. Ez a módszer nem csak tésztánál, hanem rizsnél is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!