Mivel lesz masabb a teszta ha forras elott rakom a vizbe?
NEM a tarhonyára értettem és mielött ennyire nekem rontasz, próbáld ki!
A villanytüzhelyen 5 liter víz 5 perc alatt felforr, utána még 2-3 perc és kész a nem szétfött, tényleg an dente tészta (durumlisztes)
Én mindig is úgy főztem, hogy még a felforrás előtt tettem bele, de már böven forró volt.
Mindig spórolni akartam az idővel. Sosem lett mázgás,szétfőtt a tészta, tökéletes lett. Természetesen langyos vagy hideg vízbe nem tettem.
Szüleim mindig megvárták míg felforr. Én feleslegesnek tartom.
Ugyanez a rakott krumplival, mindenkitöl úgy tanultam, hogy fözzük meg külön a krumplit. Na én nem igy csinálom. Nem teljesen keményre fözöm meg a tojást sem, a krumplit nyersen felszeletelem fele akkorára mint a főtt társát. Szépen elkezdem rétegezni. Ugyannyi idöre beteszem mint a fött társát. Idöt és gázt is spóroltam (minimálisat de spóroltam).
Néha kell gondolkozni, és bevállalni dolgokat.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!