Tortalapnak olajos tészta vagy sima piskóta jobb?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennék, mi a különbség a két tészta között, és melyik a jobb túrós barackos réteges torta lapjainak? Ha van bevált recept, szívesen venném.2018. máj. 25. 09:23
1/4 anonim válasza:
Én az olajos változatot szeretem, mert nem esik össze, nem szárad ki, sőt a napok múltával egyre finomabb.
Gyümölcsös sütikhez meg kifejezetten ajánlott, mert nem ázik szét.
Itt egy professzionális recept, ötféle méretre:
2/4 anonim válasza:
Az úgynevezett Viktória piskótát javaslom, az a legfinomabb, legszaftosabb mind közül.
3/4 anonim válasza:
Csatlakozom az olajos piskótát ajánlókhoz.
Szerintem is ez a legjobb, mert sokáig puha marad, nem ázik el, könnyű vele dolgozni. Én ezt a receptet használom.
Nagyon jó, nemcsak túrós, de gyümölcsös-,vagy joghurt tortához is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kiprobáltam kiskukta receptjét. Nagyon finom lett.
2018. máj. 28. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!