Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortalapnak olajos tészta...

Tortalapnak olajos tészta vagy sima piskóta jobb?

Figyelt kérdés
Kivancsi lennék, mi a különbség a két tészta között, és melyik a jobb túrós barackos réteges torta lapjainak? Ha van bevált recept, szívesen venném.

2018. máj. 25. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Én az olajos változatot szeretem, mert nem esik össze, nem szárad ki, sőt a napok múltával egyre finomabb.

Gyümölcsös sütikhez meg kifejezetten ajánlott, mert nem ázik szét.

Itt egy professzionális recept, ötféle méretre:

[link]

2018. máj. 25. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Az úgynevezett Viktória piskótát javaslom, az a legfinomabb, legszaftosabb mind közül.
2018. máj. 25. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az olajos piskótát ajánlókhoz.

Szerintem is ez a legjobb, mert sokáig puha marad, nem ázik el, könnyű vele dolgozni. Én ezt a receptet használom.


[link]


Nagyon jó, nemcsak túrós, de gyümölcsös-,vagy joghurt tortához is.

2018. máj. 26. 06:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kiprobáltam kiskukta receptjét. Nagyon finom lett.
2018. máj. 28. 13:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!