Mondasz egy egyszerű tészta receptet tortához?
Tortát sütnék a szülinapomra
Vettem sütőport
instant zselés
2 aroma (Vanília, megy)
Van itthon :
liszt, rízs, buzadara, zsemlemorzsa, fahéj, 10dkg cukor,
Ebből szeretnék tortát sütni hogy ne kelljen hozzá semmit venni! :D De nem tudom a tésztáját elkészíteni! Sok tésztát csináltam de ez fejtörést okoz nekem!
Lehetetlen vagy lehetséges? Kérlek segíts!
Hát nem valami guszta, még viccből sem...
A leírt összetevőkből én nem tudnék semmit kutyulni, mert azért elég korlátozott.
Ha nem akarsz hozzá semmit venni, akkor csinálj megint vízberizst/vízbedarát, tedd bele a a van.aromát, fahéjat, cukrot, a zselébe keverd bele a meggyaromát. A masszát öntsd egy kerek kiolajozott tálba, ha kihűlt borítsd ki belőle és öntsd le a zselével. aztán lesz, ami lesz.:)
a legegyszerűbb kakaós piskótához is kellene, tej, 1 tojás, zsiradék, több cukor, kakaópor, meg valami lekvár.
Ebben az a vicc hogy bizarul és undorítóan néz ki és nagyon finom volt! Április elsejére akarom haveroknak! :D Csak abban vizen kívül más édes nem lesz! :D
És fogadásból kell megennie az egészet! Fölveszem kamerára!
Aztán, ha utána kihányja a belét, azt is felveszed kamerával ?
Jó mulatás, férfimunka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!