Rakott tészta főzés nélkül? Tudtok olyan rakott tészta receptet, amihez nem kell előzőleg a tésztát megfőzni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 19:39
2/3 anonim válasza:
Elvileg mindet meg lehet úgy is csinálni, csak akkor elegendö levének kell lennie.
Alapszabály, hogy 100 g nyers tésztához 200 g folyadék szükséges, különben nem lesz puha.
Én nem szeretem így készíteni, mert egyrészt a tészta nem mindig egyforma, másrészt ha túl rövid ideig sül, akkor nem puhul meg és leve marad, ha meg kicsit tovább, akkor könnyen leragad az alja illetve kiszárad.
3/3 anonim válasza:
Tipikusan ilyen a lasagne, amit kész tésztalapokkal készítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!