Mi a titka a vásáros kolbásznak? Olyat is hallottam, hogy ott vágják a disznót a lakókocsiban.
Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 17:14
1/8 anonim válasza:
"Olyat is hallottam, hogy ott vágják a disznót a lakókocsiban".
Tyű. Téged sem az eszedért szeretnek, mi?
2/8 anonim válasza:
Oké, te sem leszel már hülyébb...
4/8 anonim válasza:
ezt kb évek alatt lehet megtanulni. évek tapasztalatán múlik a jó kolbászkészítés a füstölést, a sózást is jó pár év megtanulni.
persze ha jó minőségről beszélünk egy vacakhoz nem kell naagy szakértelem
6/8 anonim válasza:
Az a titka,hogy mindent egy olajban sütnek. A tarját, a rantott szeletet, a hurkat, a kolbászt. Ezert más az íze.
7/8 anonim válasza:
Melyiknek, a lángoltnak vagy a sütnivalónak ? Sütnivalót kapsz a csarnokban is, hazaviszed kisütöd, mindenhol, mindegyik tökre egyforma ízű. Én Nem csípem mert böfögök tőle, szr a gyomrom ha ilyen töményet eszek.
8/8 mustafa33 válasza:
Hétpecsétes titka, hogy megevésre vagy eladásra készült-e? Az is, hogy esetleg kényszervágásból is lehet. Az is hogy tekenőben keverték-e, vagy a rozsdás malterkeverőben.... és még sorolható a sok titok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!