1 Óra sütés elég s hurkának és a kolbásznak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 13:59
1/4 anonim válasza:
Nem egyszerű ezeket megsütni:) Az attól függ, mennyi, miben sütöd, sütőben vagy serpenyőben,mekkora kolbászokról van szó.Mindenképpen lassan süsd,akkor nem durran szét,forgsad is meg.Ha lassan sül,sztem is kb egy óra.De ne az időt nézd, inkább a hurkát, ha már ropog, tuti belül is megsült.Ja és ha tűvel megböködöd itt-ott, akkor sem durran ki.
2/4 anonim válasza:
Én serpenyőben sütöm fenn, de sose szoktam egy órát sütni, legeljebb egy negyed órát, mérsékelt tűzön, forgatva.
3/4 anonim válasza:
Más a kolbász és más a hurka.
A kolbász nyers hús, legalább fél órát kell sütni.
A hurka tölteléke meg van abálva (előfőzve) azt elméletileg csak át kell sütni egy kicsit.
Ha nem akarod, hogy a hurkabél kirepedjen, áztasd be a sütés előtt forró vízbe. Rakjál alá zsírt bőven, az hidegen is isteni kenyérre kenve.
-vendéglős-
4/4 igabcsy válasza:
Hurkát nem szoktam sütni, mert azt nem esszük meg.
A kolbászt viszont nagy lángon a sütőben szoktam sütni, kb. 20 perc múlva egyszer megfordítom, és összesen 30-35 perc alatt kész van.
Szerintem nem jó túl lassan sütni, mert akkor kiszárad, és kérgesedik.
De ki hogy szereti.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!