Ti hogyan készítitek a töltött krumplit?
Krumpli belsejét kivájom.
- összeaprítok ezt-azt (zöldség, szalonna, sonka, stb, amit épp megkívánok)
- készítek besamel szószt, és beleforgatom az aprított dolgokat
- megtöltöm a krumplit, leszórom reszelt sajttal
- megsütöm kicsit
A krumplit héjában megfőzöm, kikaparom a belsejét .
A krumpli forgácsokat összekeverem jó sok reszelt sajttal, sózom, borsozom, és visszatöltöm az üregekbe.
A megtöltött burgonyát betekerem baconba és sütőben szép pirosra sütöm.
Közepes méretű burgonyát meghámozom, krumplifúróval kifúrom, kolbászhússal megtöltött,
Kizsírozott tepsibe teszem, mellészórom a krumpli spirálokat, meglocsolom tejföllel és alufóliával lefedve, fél órát sütöm, ekkor leveszem a fóliát, tűpróbával megnézem, hogy megpuhult-e.
Ha igen, megszórom reszelt sajttal visszatolom a sütőbe, addig sütöm amíg a sajt megolvad és elkezd pirulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!