Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet olyan Stefánia...

Hogyan lehet olyan Stefánia vagdaltat csinálni, ami nem reped ki?

Figyelt kérdés

Vagy kolbászt, vagy főtt tojást teszek a közepébe, formában sütöm, és tepsiben kis vizet teszek alá, hogy ne száradjon ki.

Lefedem alufóliával, amit a sütés vége előtt eltávolítok.

Mostanában többször kirepedt, pedig régebben nem.

Most is szeretnék sütni, van valami tanácsotok?



2018. máj. 23. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
(Én a formát ki szoktam bélelni sütòpapírral, úgy teszem bele, majd egy sütőpapíros tepsire ràfordítom, szóval csak formázàsra használom lényegében az őzgerincet... soha nem repedt még szét)
2018. máj. 23. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Aha, szóval kiveszed belőle.

A bélelésre használt sütőpapírt leveszed róla?

Nem szárad így ki?

2018. máj. 24. 00:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!