Hogyan lehet olyan Stefánia vagdaltat csinálni, ami nem reped ki?
Figyelt kérdés
Vagy kolbászt, vagy főtt tojást teszek a közepébe, formában sütöm, és tepsiben kis vizet teszek alá, hogy ne száradjon ki.
Lefedem alufóliával, amit a sütés vége előtt eltávolítok.
Mostanában többször kirepedt, pedig régebben nem.
Most is szeretnék sütni, van valami tanácsotok?
2018. máj. 23. 20:13
1/2 anonim válasza:
(Én a formát ki szoktam bélelni sütòpapírral, úgy teszem bele, majd egy sütőpapíros tepsire ràfordítom, szóval csak formázàsra használom lényegében az őzgerincet... soha nem repedt még szét)
2/2 A kérdező kommentje:
Aha, szóval kiveszed belőle.
A bélelésre használt sütőpapírt leveszed róla?
Nem szárad így ki?
2018. máj. 24. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!