Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lapockából csinálhatok fasírto...

Lapockából csinálhatok fasírtot, és stefánia vagdaltat is egyszerre? Vagy a stefániához jobb a dagadó? Mi különbség?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő szaftos hús, így jó mindegyikhez a lapocka is.
2012. szept. 17. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz a sertész részeiről:

[link]

2012. szept. 17. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindkettőhöz jobb a dagadó, de lapockából is jó. Csak az soványabb és szárazabb .
2012. szept. 17. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Én mindig lapockából csinálom a fasírtot. egyszerre szoktam ugyanabból a masszából gombócokat és stefaniát is sütni.

A mi ízlésünknek a dagadó zsíros. a lapockát pedig úgy kérem, hogy szép sovány részt daráljon le a hentes.

finom, gyorsan átsülő hús.

2012. szept. 17. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
jól van,én is így csinálom most, kiváncsi leszek milyen lesz :)
2012. szept. 17. 15:47
 6/9 doboszoli ***** válasza:
56%

Én a lapockához feltétlen darálnék 10-20% ipari, vagy toka szalonnát, de hát ez ízlés, megszokás kérdése.

A dagadó (term. a porcos részektől megfosztva) önmagában is alkalmas fasírnak.

Szerintem.

2012. szept. 17. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

fincsi lett, de ezt a szalonnásat kipróbálom.

milyen szalonnát?

2012. szept. 18. 09:51
 8/9 doboszoli ***** válasza:

Friss szalonnára gondoltam, a zsiradék arányának emelésére.

Mindkettő kemény szalonna, némi hústartalommal. (ipari=bőr nélküli hasa szalonna)

2012. szept. 18. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 19. 09:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!