Lapockából csinálhatok fasírtot, és stefánia vagdaltat is egyszerre? Vagy a stefániához jobb a dagadó? Mi különbség?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 14:23
1/9 anonim válasza:
Mindkettő szaftos hús, így jó mindegyikhez a lapocka is.
2/9 anonim válasza:
Itt olvashatsz a sertész részeiről:
3/9 anonim válasza:
Mindkettőhöz jobb a dagadó, de lapockából is jó. Csak az soványabb és szárazabb .
4/9 anonim válasza:
Én mindig lapockából csinálom a fasírtot. egyszerre szoktam ugyanabból a masszából gombócokat és stefaniát is sütni.
A mi ízlésünknek a dagadó zsíros. a lapockát pedig úgy kérem, hogy szép sovány részt daráljon le a hentes.
finom, gyorsan átsülő hús.
5/9 A kérdező kommentje:
jól van,én is így csinálom most, kiváncsi leszek milyen lesz :)
2012. szept. 17. 15:47
6/9 doboszoli válasza:
Én a lapockához feltétlen darálnék 10-20% ipari, vagy toka szalonnát, de hát ez ízlés, megszokás kérdése.
A dagadó (term. a porcos részektől megfosztva) önmagában is alkalmas fasírnak.
Szerintem.
7/9 A kérdező kommentje:
fincsi lett, de ezt a szalonnásat kipróbálom.
milyen szalonnát?
2012. szept. 18. 09:51
8/9 doboszoli válasza:
Friss szalonnára gondoltam, a zsiradék arányának emelésére.
Mindkettő kemény szalonna, némi hústartalommal. (ipari=bőr nélküli hasa szalonna)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 19. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!