A stefánia vagdaltat le kell fedni alufóliával mikor sütöm?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 10:07
1/7 anonim válasza:
Én beszoktam kicsit zsírozni a fóliát,és a vagdaltat belecsomagolom. A tepsibe öntök egy kevés vizet,hogy ne süljön le a tepsibe.Ha már jól megsült,felvágom a fóliát és pirosra sütöm.Így nem szárad ki.
2/7 anonim válasza:
Ez szinte hihetetlen!
10 perce tettem be én is a sütőbe, de be akartam ide írni ugyanezt a kérdést! :DDDD
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Második,Te hogy tetted be a sütőbe?Mi lesz hozzá a köret?Nálunk sült krumpli és francia saláta:-)))
2009. aug. 29. 11:26
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül muszáj befóliázni, én nem mindig szoktam, és mégsem szárad ki. Sőt, vizet sem szoktam alárakni, pedig korábban tettem. Azóta rájöttem, hogy teljesen felesleges.
5/7 anonim válasza:
Második vagyok
hehe! :DD én is franciasalátát csináltam hozzá!! meg krumplipürét
Én se tettem alá vizet, csak befedtem egy félórára alufóliával, majd levéve róla még egy jó 45 percig sült! Nagyon tuti lett! És a tied??
6/7 anonim válasza:
En sem szoktam foliazni,bkenem olajjal sutes elott,aztan sutes kozben ugy is enged levet,majd sutes kozben eloszor pici delikatos vizzel meglocsolom mag masodjara a tepsi aljaban levo olajbol locsolgatom;gyonyoru szep es fimom.
7/7 A kérdező kommentje:
Fincsi lett az enyém is,én tettem alá egy pici vízet,de legközelebb akkor nem teszek.Köszönöm mindenki válaszát:)))
2009. aug. 31. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!