Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombot hogy kell sütőben...

Csirkecombot hogy kell sütőben sütni? Alufóliával le kell takarni, hány fokon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy szoktam, hogy 180 fokra beállitom, alufóliával letakarom a tepsit, néha megnézem. Ha megpuhult, leszedem az alufóliát, hagyom pirulni.


De előtte hűtőben pár órát áll fűszeres joghurtpácban.

2010. júl. 30. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
35%

Anyukám igy csinálja, é sbizonyitott, hogy nagyon angyon finom lesz.

Jól befűszerezi a combokat, a tepsi alját bekeni zsiradékkal, nem vastagon, és feltölti vizzel. Igaz, hogy majdnem 3 órán keresztül lassú tüzön süti, de lehet ezt rövidebben is. Addig süti amig jól elpárolog a viz, és megpirul.

2010. júl. 30. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
10:24! Kérdezz rá anyukádtól arra a 3 órára...
2010. júl. 30. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
jól besózom, megborsozom, fokhagymasóval megszórom, bekenem egy kis ketchuppal, annyira, hogy jó színe legyen. Ráteszem a rácsra, be a sütõbe. Alá a sütõhöz kapott nagy tepsibe vizet öntök, majdnem tele kell, hogy legyen. A vízhez egy kis fehérbort vagy ha az nincs otthon, egy decinyi Martinit vagy Torrinit öntök. Gázsütõben 4-es fokozaton kb. 45-50 percig sütöm, közben a vizet figyelem, inkább utánaöntök, minthogy kevés legyen. Hiszen ahhoz, hogy alulról puhuljon a csirke, elegendõ gõz kell. Villával megnézem, hogy puha-e. A bõre viszont, mivel az fölfelé van, megpirul. Nagyon finom, pikáns íze lesz a ketchuptól. Ha kész, lekapcsolom a sütõt és egy negyed órát még bent hagyom a gõzben, hadd járja jól át a sokféle íz.
2010. júl. 30. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Első vagyok.

Az a 3 óra nagyon sok. A csirkehús eleve nagyon puha, hamar kész van. Ha marháról lenne szó, még talán meg is érteném a 3 órát, de a csirkecombnak 3 óra alatt annyi, a húst (enyhe túlzással) már kenyérre lehet kenni.

2010. júl. 30. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

Jól van jól van fikázzatok nyugodtan...

Igen többen megkérdezték már tőle, hogy mitől annyira finom, omlós a csirkecombja, és ő szokta ezt a választ adni, hogy 2-3 órára lassú tűzön süti....együtt nyak karajjal, bármivel, ha más hús is van!! disznó marha...és mindig egyszerre veszi ki velük!!!!

Én csak elmondtam a kérdezőnek, akinek nem tetszik ez a változat az adjon más tanácsot, és ne foglalkozzon a többi válasszal.

2010. júl. 30. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthetetlen a kirohanásod! Olvasd el azt a 2 bejegyzést, amelyikben a 3 órát megemlítettük. Ez neked fikázás? Csak meglepődtünk az időn, mert mi max. 1 óra alatt szoktuk elkészíteni. Ha normálisan leírtad volna, amit anyukád mondott, akkor még meg is köszönném az új információt. De így...
2010. júl. 30. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
11%
Én anyósom is 2 órán át süti, és isteni finom lesz, szóval a 3 órát is elképzelhetőnek tartom...
2010. júl. 31. 01:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 31. 08:03
 10/10 Vad-Ász ***** válasza:

Régi kérdés de vàlaszolok

2napig àll olajos pàcban

Majd 120°C on 2-3h , vízzel alatta fóliàval letakarva

Majd 250°C fólia nélkül pirítom

(Lényeg a pàc , alapja: olaj,bors,rozmaring szójaszósz,) ehhez keverem a többi cuccot ami mindig màs

2018. dec. 20. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!