Csirkecombot hogy kell sütőben sütni? Alufóliával le kell takarni, hány fokon?
Én úgy szoktam, hogy 180 fokra beállitom, alufóliával letakarom a tepsit, néha megnézem. Ha megpuhult, leszedem az alufóliát, hagyom pirulni.
De előtte hűtőben pár órát áll fűszeres joghurtpácban.
Anyukám igy csinálja, é sbizonyitott, hogy nagyon angyon finom lesz.
Jól befűszerezi a combokat, a tepsi alját bekeni zsiradékkal, nem vastagon, és feltölti vizzel. Igaz, hogy majdnem 3 órán keresztül lassú tüzön süti, de lehet ezt rövidebben is. Addig süti amig jól elpárolog a viz, és megpirul.
Első vagyok.
Az a 3 óra nagyon sok. A csirkehús eleve nagyon puha, hamar kész van. Ha marháról lenne szó, még talán meg is érteném a 3 órát, de a csirkecombnak 3 óra alatt annyi, a húst (enyhe túlzással) már kenyérre lehet kenni.
Jól van jól van fikázzatok nyugodtan...
Igen többen megkérdezték már tőle, hogy mitől annyira finom, omlós a csirkecombja, és ő szokta ezt a választ adni, hogy 2-3 órára lassú tűzön süti....együtt nyak karajjal, bármivel, ha más hús is van!! disznó marha...és mindig egyszerre veszi ki velük!!!!
Én csak elmondtam a kérdezőnek, akinek nem tetszik ez a változat az adjon más tanácsot, és ne foglalkozzon a többi válasszal.
Régi kérdés de vàlaszolok
2napig àll olajos pàcban
Majd 120°C on 2-3h , vízzel alatta fóliàval letakarva
Majd 250°C fólia nélkül pirítom
(Lényeg a pàc , alapja: olaj,bors,rozmaring szójaszósz,) ehhez keverem a többi cuccot ami mindig màs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!