Házilag készített tárcsasütőből lehet enni? (lent)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A lábasban is csak a "vasban" sütsz.
Mármint ha sima acél lábast használsz.
A rozsda nem annyira jó, jobb lenne kicsit tovább csiszolni, utána ecettel átdörzsölni.
Amire figyelni kell, az a további rozsdásodás megelőzése. Én sütés után füstölt szalonnával szoktam alaposan átdörzsölni. Belülről.
Kívülről védi a korom! :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nagyon lassan hevíts benne zsírt.
Pláne, ha előtte a rozsda miatt átdörzsölted ecettel. Az leszedi kicsit a rozsdát, de jobban oxidálódik tőle a fém.
A zsiradék képes belediffundálódni az anyagba, még ha ennyi idő alatt, nem is túl nagy mértékben. (gondolj csak az öntöttvas palacsintasütőkre, vagy wokokra, aminek az anyagába ég a zsír, jobb felületet adva, mint akármilyen teflon.)
Ezen kívül hogy milyen legyen, hát nem tudom... Jókedvű? :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!