Hogyan kell a sertéshúst gáztűzhelyen sütni/párolni hogy ne menjen össze? 28F
Figyelt kérdés
Sertéslapocka, kicsi lett, egy kilóból kevesebb mint fél kiló.
Mellétettem a krumplit hogy az is megfőljön.
2018. máj. 20. 08:59
1/7 anonim válasza:
Ezotéria kategóriában próbáld meg, hátha belefutsz egy mágusba, aki leveszi a "sülési veszteség rontást" a húsról... :)
2/7 anonim válasza:
Hagyd nyersen, úgy nem veszít a súlyából.
3/7 anonim válasza:
Mindenképp össze fog menni valamennyire, veszít a víz- és zsírtartalmából. Fedő alatt főzve-párolva, vagy paprikásnak, levesnek elkészítve talán a legkevésbé, tapadásmentes serpenyőben, fedő nélkül, zéró vagy minimális zsiradékon sütve a leginkább.
4/7 anonim válasza:
Mert zsírt és vizet veszít. Ez a járulékos veszteség.
5/7 anonim válasza:
Keress egy normális hentest, aki nem vízzel felpumpált szart sóz rád. 1 kiló sertéslapockából jól átsütve 60 deka hús lesz. Ha a tied 50 sincs, az a hús hibája, nem a sütési technikáé, feltéve hogy nem sütöd szénné.
6/7 mustafa33 válasza:
Házi hizlalású húst vegyél. Az intenzív állattartásból a hús nagy sejtekből áll és azokban sokkal több a víz. Ha a hentes (áruházlánc) is pumpál bele vizet, akkor örülj ha csak fél kilo a vesztesség.
7/7 anonim válasza:
Az semmi, a hal már pucoláskor összeugrik fele súlyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!