Mi az oka annak, hogy a sertéshúst teljesen át kell sütni, de a marhahúst lehet félig sülten is enni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 12:24
1/1 anonim válasza:
Elvileg a sertéshúsban lehetnek olyan élösködök, amik csak akkor pusztulnak el, ha teljesen át lesz sütve. Ha meg nem pusztuknak el akkor igen komoly betegségeket okozhatnak az embertnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!