Főző tejszín vagy tejszín?
Habtejszín minden üzletben kapható, jól lehűtve habbá verhető.
Én a Lidl saját márkás Pilos habtejszínt használom, vagy az OKÉ habtejszínt. /Főzőtejszín helyett is :D
A habtejszint tudod felverni habnak.
Mindketto tejszin, csak a zsirtartalom mas, a fozotejszin 20% koruli, a habtejszin 30%, vagy felett, utobbi vetheto fel.
Ne konkret markat kerdezz itt, hanem az uzletben nezd vegig a termekeket es a neven kivul nezd meg a leirast is:
-30%-os zsirtartalmu legyen es
- ne a novenyi alapanyagu legyen (hulala, cukraszkrem, meg hasonlo “csodak”).
(Nem kerdezted, de leirom, hogy ahhoz, hogy fel tudd verni, le kell huteni, de ne fagyaszd meg, sot, az sem gond, ha pl a talat is hidegen tartod, amit hasznalni fogsz. Igy konnyebb felverni. Ha gepet hasznaldz, akkor ne verd nagy fokozaton es vehig nagyon figyeld, mert kesz allapot utan pillanatok alatt tulverodik es dobhatod ki.)
A zsírtartalmától függ a habbá verhetősége a tejszínnek...!!!
A főzőből nem lesz hab... És márkafüggetlen, kb. a 30-35% zsírtartalom felettiek verhetők fel. Mégpedig nagyon könnyen....
És hogy még annál is könnyebben menjen, felverés előtt jól hűtsd le! A tálat amiben felvered, azt is érdemes rövidebb időre fagyasztóba tenni, plusz segítség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!