Milyen húst szoktatok rántani?
Figyelt kérdés
Általában miből készítitek a rántott húst? Mely részből, klopfolva, vagy anélkül?2018. ápr. 30. 11:50
1/12 anonim válasza:
Csirkemellet szoktunk általában, régebben sertést (talán lapockát), de valahogy átálltunk erre pár éve.
(Mondjuk én jobban szeretem apróbb csíkokba vágni a csirkemellet, és fokhagymás-tejfölös bundában, úgyhogy ha a családból én csinálom, akkor úgy készül.)
2/12 anonim válasza:
Rántott csirkecomb, csirkemell, csirkemáj, pulykamell, pulykamáj, harcsa, borjúkaraj, sertésszűz. Klopfolás húsfüggő.
3/12 anonim válasza:
Csirkemell, néha sertéskaraj. Nincsenek klopfolva.
4/12 anonim válasza:
Sertés karaj töltve
pecsennye
Csirkemell, comb
Nem szeretjük annyira a rántott dolgokat, ha lehet akkor pácolva grillen vagy tárcsán sütve esszük
5/12 anonim válasza:
Csirke ill. pulyka melle húsából
6/12 anonim válasza:
Csirkemell, csirkecomb, szárny, fartő, sertés ritkán van.
7/12 anonim válasza:
Csirkemell vagy karaj klopfolva.
8/12 anonim válasza:
Lepontozás azért, mert Te pl. a csirkemellet szereted rántva. :D Van itt értelmi szint... :D :D
(Kérdező, nem Neked szól.)
9/12 anonim válasza:
Hahahaaaaa, ez olyan mint a 'kedvenc színed?'-beírod hogy lila, már is 38%-on vagy. Lol
10/12 anonim válasza:
Csirkemellett tört cornflakes fokhagymás bundában
Olaj nélkül sütőben, sütőpapirral bélelt tepsiben sütjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!