Kankalin kérdése:
Milyen húst szoktak rántani és milyet sütni? Miből készül a fasírt? Még kezdő vagyok ebben a szakácskodásban.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 18:28
1/4 anonim válasza:
Rántani:csirkecomb,sertés karaj,esetleg comb.
Pulyka mell is rántható,de nem a legjobb.
Fasírozottnak sertés-hashús,vagy valamilyen zsírosabb rész jó.
Sütni csirkecomb,disznóból a tarja a jó.
2/4 anonim válasza:
nem lehet kategóriákat léterehozni, álltalában disznö lapockát, sonkát vagy csirek combját szokták rántani. sütésnél nem mindegy, h egyben, egészben vagy pedig szeletben szeletnéd sütni. ezt álltalában az szabja meg az emberbél, h mennyi kredite van 1 ételre. leht pár száz FT-ből is sultet csinálni, meg akár több 10000Ft-ből is (bélszín érmék. fasirtot leggyakrabban darálthúsból készítenek- ízlésnek megfelelően keverve a húst a zsírral- a fűszereket is ennek függvényében teszik bele. de viszont vannak olyan fasirtok, melyet akár 3 féle állat húsának daráltjából készítenek.
3/4 anonim válasza:
Fasirthoz használhatsz darálthúsként: sertés combot, lapockát, dagadót.
Rántani combot, karajt, vagy ha szereted a kicsit zsirosabb husokat akkár tarját is lehet.
Sütni legjobb az oldalas, és a tarja.
Nagyon finom a sült kacsacomb, de a pulyka felsőcomb is jó.
4/4 anonim válasza:
Fasírtot készíthetsz darált pulykahúsból. Pulyka apróhúst szoktam ledaráltatni.
Sütni , főleg tölteni jó a sertés dagadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!