Csirkemelles pizzát szeretnék sütni, előtte piritsam meg a húst vagy mehet rá nyersen?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 12:43
1/8 anonim válasza:
Én biztos nem tenném rá nyersen.
3/8 anonim válasza:
"A csirkemellett vágjuk apró kockákra, majd kevés olajon kezdjük el pirítani. Ízesítsük sóval, borssal, majd főzzük meg a saját levében. Ha megpuhult, vegyük le a tűzről, és tegyük félre."
Ez egy receptből van, szóval nem nyersen rakjuk rá.
Nem lenne elég ideje megsülni a husinak, mivel addigra a tészta szénné égne.
4/8 anonim válasza:
Nem beszélve arról, hogy a hús sütésekor távozó folyadék szétáztatná a tésztát, úgy nézne ki, mint a moslék, amit a disznóknak adsz.
5/8 anonim válasza:
Pirítsd meg.
A pizzériában sem nyersen teszik rá, pedig ott sokkal magasabb hőfokon sütik, mint te otthon.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sosem csináltam csirkemelleset,de a kicsi lányom így kívánja!
2018. ápr. 16. 13:37
7/8 anonim válasza:
Nyersen nem sül meg. Sütve kiszárad. Én párolnám, azaz minimális olajban pirítás után lezárva főzném saját kis levében. Utolsó pár percben ízesíteném és után bármikor mehet a pizzára.
8/8 anonim válasza:
Így van, vagyis néhány percig párolni kell, kevés olajon.egy picit sózd meg, saját levet is fog engedni, ha fedő alatt párolod.
Ha ezt a saját levet elfőtte, akkor mehet a pizzatésztára.
Ízlés szerint fűszerezheted , így ízletesebb lesz a csirkehús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!