Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok írni csirkemelles...

Tudnátok írni csirkemelles kevés szánhidrát tartamú ételeket?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázom és szeretnék étrendet váltani.Nem tudom milyen variációi vannak a csirkemell sütésnek...szoval irjatok nekem receptek...ne legyen túl bonyolult...és kevés szénhidrát legyen benne.

2015. ápr. 12. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
En a knozz-tol szoktam venni tejszínes-gombás alap mártást es ahhoz parolok csirkemellet :) rettentően finom!
2015. ápr. 12. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:

Főzd meg a csirkemellet majd pirítsd ki vagy csak simán süsd meg kevés olajon. Bár kipirítva jobb ìze van. Még egy nagyon finom fajtája ha beteszed egy sütőfóliába és belerakod az enyhén fűszerezett, olajozott csirkemellet több darabokban majd beteszed a lerben és addig sütöd amíg a teteje barna nem lesz. Nekem így a kedvencem mivel finom omlós lesz. Nyugodtan lehet hozzá enni párolt zöldségeket vagy rizset. Mivel jön a jó idő ha van rá mód nyugodtan grillezd meg kint. Fűszerezd meg előtte. De a hal is nagyon egészséges és grillezve még kevesebb kalóriát tartalmaz mint a csirkemell.

De nem muszáj csak csirkemellet enni magába. Én csirkemellből csináltam diétás gulyás levest sok zöldséggel sőt még a böf salátámat is diétássá alakitottam(70 kcal/100g) és nagyon finom lett.

Remélem adtam pár ötletet. :)

2015. ápr. 12. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Felvágdossuk a csirkemellet darabkákra, majd mixerrel nagyjából krémesre mixeljük, hogy formázható legyen. Beleütünk egy tojást, fűszerezzük (só, bors, parmezán, bármi egyéb, ami szimpatikus). Tehetünk bele apróra vágott hagymát, vagy spenótleveleket is. Fasírtokat formázunk belőle, megforgatjuk zabkorpában, és kisütjük (ha tényleg fogyisan szeretnéd, akkor inkább sütőben süsd, ne olajban. Kis olajat kenj alá, hogy ne égjen le, és a tetejét is kicsit megkenheted.)

Lehet tölteni sajttal is, nagyon finom mindenhogy. Köretnek párolt zöldség vagy saláta, bármi ilyesmi kiváló.

2015. ápr. 12. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig bármilyen húsételt nyugodtan egyél, amit eddig, csak annyi a lényeg, hogy a hagyományos köreteket (rizs, krumpli, tészta) cseréld le zöldségre.
2015. ápr. 12. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsősorban sovány húsokat, a baromfi mellett még a változatosság céljából jó a hal is. És jó fehérje forrás a hús mellett a gomba-tojás-túró-tejföl is!


Minél kevesebb zsiradékkal készíted, annál jobb. Tehát főzöd vagy párolod, és esetleg minimális olajon/zsíron utána hirtelen átsütöd. Valóban köretként inkább párolt zöldséget jobb mellé, mint a rizs-krumpli kerülendő. De a borsót és a kukoricát is mellőzném.

Bármilyen mártással, vagy mustárral, hasonlókkal megöntözve, szaftossá téve már jó.

2015. ápr. 13. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!