Van-e a marhának olyan része, amelyet bepanírozva ki lehet rántani, mint a borjú-, sertés vagy baromfi húst?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 21:41
1/5 anonim válasza:
A vesepecsenyét lehet rántani és a fiatal borjúhúst.
3/5 anonim válasza:
Nincs. A bélszin a legpuhább része,de azt is csak hirtelen sütve lehet elkészíteni. Régi recept szerint a marhahúst meg kell darálni, tejjel-tojással összekeverni,akkor pogácsát formálni belőle,bepanírozni és megsütni. Soha nem próbáltam ki.
4/5 anonim válasza:
Utolsó: a rántott az hirtelensült!!!!
A kérdésre: a bélszin alkalmas rá, csak igen drága. De miért akarsz marhahúst kirántani?
5/5 anonim válasza:
En szinte minden hust megeszek kirantva. Csirke, borju, marha, diszno, pulyka, kakas, lo, teve... a hus az hus. Anno szakacsnak tanultam, de mar akkor is hulyesegnek gondoltam, hogy jaj, ez a hus csak erre jo, az meg arra. Nemelyiket persze vastagon kell szelni, nemelyiket meg vekonyan, esetleg klopfolni, de azt vallom: barmibol lehet barmit kesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!