Milyen fűszerekkel lehet ízesíteni a panírt? Csirkét akarok kirántani, de nem morzsával, hanem palacsintatésztában.
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 11:48
1/7 anonim válasza:
só, bors, pirospaprika, petrezselyemlevél, fokhagyma, rozmaring, kakukkfű, curry....
2/7 anonim válasza:
mustár, én most pont ezt csinálok :))
3/7 anonim válasza:
jah és sörrel a palacsintatésztát
4/7 anonim válasza:
A rántott hús panírját nem szokás izesíteni. Az alatta lévő anyagot /hús, egyéb rántani való növények, st./ inkább. Már csak azért sem, mert akkor nem biztos, hogy még egyszer fel tudod használni az olajat. Márpedig kétszeri felhasználása még elfogadható.
5/7 anonim válasza:
ha fűszereset szeretnél, én a fokhagymát ajánlom,viszont ha nem, akkor darálj diót a panírba,isteni finom,mondjuk aszalt szilvával,krumplipürével!
6/7 anonim válasza:
A zsemlemorzsába tehetsz sajtot, szezámmagot, tökmagot, napraforgót, nagyon finom lesz tőle.
7/7 anonim válasza:
Bocs most olvasom,hogy palacsintatészta. Abba is beleteheted a sajtot.Tehetsz reszeltkrumplit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!