Alaszkai tőkehalfilét ezekkel a fűszerekkel?
Figyelt kérdés
Van 1 kiló alaszkai tőkehalfilé amit már felolvasztottam, de nem találok hozzá olyan receptet, amihez minden hozzávaló van itthon. Ezekkel a fűszerekkel tudok kezdeni valamit? (só, citromlé, bors, sült hal fűszerkeverék).2011. aug. 26. 14:49
1/3 anonim válasza:
Persze, én mindig simán a fűszerkeveréket használmo, és lisztbe forgatva sütöm, ennyi, semmi extra. De szerintem simán sóval, borssal és citromlével is jó lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. aug. 26. 15:03
3/3 anonim válasza:
Só, fokhagyma és vágott petrezselyem keverékkel szoktam bekenni és úgy sütöm. Persze olajjal meglocsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!