Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csülköt sütőben hogyan süssem?...

Csülköt sütőben hogyan süssem? Milyen fűszerekkel? Ha krumplikarikákat is teszek a hús mellé, miért ragad le mindig?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 23:49
 1/2 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
Tegyé alá 1 kis vizet.Akkor anira nem tapad le ...és foliával süsd puhára ...ésmég 10 percig hagd hogy megpiruljon folia nélkül...Füszerezés meg én só bors vöröshagyma karikákat szoktam rávágni + fokhagyma.és csinálok hozzá fokhagymás tejfölt:D imádok a fokhagymát:D csak a bnöm nem szereti:D
2010. okt. 23. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is a só, bors, hagymakarikák triumvirátust használom csülöksütéshez. A tepsibe minimális zsiradék kerül (nem kell sok, később úgyis sül ki elég a húsból) egy kis vizet öntök alá, lefóliázom és így kerül a sütőbe. A krumplit a végén dobom be ujjnyira felkarikázva, kb. 25 percre (ebből kb.15 perc a fólia alatt), ha nyers, és kb.10 percre, ha előfőztem. Az utolsó 10 percben már fólia nélkül sütöm a húst (és a krumplit), hogy szépen megpiruljon.
2010. okt. 23. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!