Sütemény sütése?
Figyelt kérdés
Vettem gyorsfagyasztott rétest, és meg szeretném sütni. 220 fokon kell 25-30 percig. De azt is ráírták, hogy be kell kenni tojás sárgájával vagy tejjel a tetejét. Ezt miért kell? És muszáj?
Múltkor másféle rétest vettem és azt sem kentem be semmivel sütés előtt.
2018. ápr. 16. 19:41
2/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Semmi sem muszáj, csak azért szokták lekenni, hogy szebb legyen.
Én azt szeretem ha ropogós a rétes, ezért olvasztott vajjal kenem le.
Itt is igaz a mondás- ahány ház, annyi szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!