Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyeret szeretnék sütni!...

Kenyeret szeretnék sütni! Írna valaki egy jó házi receptet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt fogom sütni :)

2010. jún. 12. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Fél kb liszt,25dkg élesztő,3 dl víz, 1ek.olaj=ez az alap ehhez tehetsz akár mennyi sót,zöld fűszereket,magvakat,sajtot,krumplit...Én fele fele arányban csinálom teljes kiőrlésű és sima lisztből sok szotyival és tökmaggal.1 órát kell keleszteni,utána újragyúrni és megformálni...majd fél óra múlva mehet a sütőbe.Én a mikrót jól bemelegítem és oda dugom be a tésztát kelni,hogy gyorsabb legyen.(ja és ne por állagú élesztőt hazsnálj)200-220 fokon kell sütni úgy,hogy alá egy tepsiben vizet teszel.Én nem formában szoktam sütni,hanem csak cipót formálok és úgy. Hatalmasra megnő és nagyon finomra szokott sikerülni mindig!!!
2010. jún. 12. 13:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2010. jún. 12. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!