Házi kenyeret szoktam sütni. A héja soha nem lesz ropogós és fényes sem. Mi az oka?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 16:19
1/3 anonim válasza:
Közvetlenül sütés előtt és közben is kétszer be kell kenni egy kis vízzel. Én egy spriccelővel szoktam csinálni. Utánna szép ropogós, repedezett és fényes lesz.
2/3 anonim válasza:
Így igaz, ez első válaszoló profi választ adott!
Úgy csináld!!
3/3 anonim válasza:
Növelhető a hatás, ha picivel több cukrot teszel bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!