Mit ronthatok el? Teljes kiőrlésű lisztből csinálok mostanában házi kenyeret. (Nem kenyérsütővel)
fúú, nekem a tk liszttel csomó rossz tapasztalatom van:S
ugyan én nem kenyeret sütök, hanem pizzát, de az se kell meg...nem tudom kinyújtani, és nagyon rossz lesz az íze megsütve. talán azért, mert nem sül át egyenletesen, és olyan "szalonnás" az állaga.
amúgy van egy tippem, miért csak az első kettő kenyered sikerült. gondolom nemrég vásárolt liszttel csináltad (ez a nemrég 1-7 napot jelent) ugyanis, ha sokáig tartogatod a lisztet(amit nem hittem el, míg meg nem tapasztaltam) akkor nem csak, hogy megváltozik kissé az állaga, hanem bekukacosodik.
én két hét után bontottam föl, és televolt kukaccal, meg valami kis tetvekkel. fúú, nagyon mérges lettem, azóta sem veszek ilyet:S:S:S
szóval röviden a tanácsom, hogy egyszerre 1 kilónál ne vegyél többet, és pár napon belül használd fel!
remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!