Borsólevest készítek, már majdnem kész, gríznokedlit/daragaluskát készítenék hozzá. Mennyire baj ha nem áll legalább 1 órát?
Figyelt kérdés
1 tojás felkever bele só, búzadara2010. jún. 12. 10:24
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még nem csináltam ilyet mi lenne ha külön sós vízben főzném ki őket?
2010. jún. 12. 10:26
2/4 anonim válasza:
Nem baj,csak sokáig kell főznöd,amire puha lesz. Ne tegyél bele túl sok darát,és belefőzheted a levesbe is,mielőtt a borsó nagyon puha lenne.
3/4 anonim válasza:
Nem is baj, ha nem éll sokáig, mert akkor megkeményedik, és a grízgaluska "könnyű állagúan" jó.
4/4 anonim válasza:
Én bekeverem és már szaggatom is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!